Hävikkirieska
Jäikö päivälliseltä taas ylimääräisiä perunoita, mutta lihaa ei kuitenkaan riitä huomisen lounaaksi. No perunat lentää sitten roskikseen.
Ei enää tätä ohjetta kokeiltuasi, tämän jälkeen tekee mieli ihan tarkoituksella keittää pikkusen ylimääräistä riisiä tai perunamuusia.
Jämärieska on yksinkertainen iltapala jonka voit tehdä riisistä, keitetyistä perunoista, muusista tai vaikka aamupuuronjämistä. Oma suosikkini on riisistä tehty, siitä tulee mukavan rapsakka.
2-4dl keitettyä riisiä,pottuja,muusia tai puuroa
1.5-3dl vehnäjauhoja
2dl maitoa
1tl suolaa
2rkl öljyä tai voisulaa
Sekoita ainekset kulhossa ja kaada uunipellille leivinpaperin päälle, levitä tasaisesti n. sentin paksuiseksi. Paista 225 asteisessa uunissa n.30min tai kunnes pinta on hyvin ruskistunut. Voita päälle ja eikun syömään.
Kommentit
Lähetä kommentti